Sunday, February 27, 2005

Tuumasta toimeen & hurrikaani

Tuumasta toimeen ja sanoista tekoihin. Kaivoin pienet palmikkosukat esille ja neuloin ne valmiiksi.

Valmiit palmikkosukat
Palmikkosukat
Puikot: 3 ja 3,5
Lanka: Novita Wool
Ohje: Novita 2/02, malli 31


Seuraavaksi suunnittelin käyväni sen pienen palmikkoneuleen kimppuun, johon tuli karmaiseva kämmi. Olen nimittäin päättänyt jättää kämmin paikoilleen ikään kuin muistoksi siitä, että perfektionismistakin voi parantua. Mitäs pienistä kämmeistä, kun pusero on joka tapauksessa kaunis ja lämmin, vai mitä.

Loppuun pieni sääkatsaus. Meillä kotona on viikonlopun aikana pyörinyt ympäri kämppää pienimuotoinen hurrikaani. Mitään muuta selitystä en keksi sille, että kodissamme vallitsee aivan järkyttävä sekamelska ja kaaos. Eilen siivottiin, ja tänään olohuoneen lattia näytti tältä.

Kaaos
Kaaos

Hämmentävää? Miten tämä on oikein päässyt tapahtumaan!? :D

9 Comments:

At 4:18 pm , Blogger Susanna said...

Kiva kuulla että menee paremmin! Tuo hurrikaani on vieraillut meilläkin, vaikka kuin laittas niin aina on kaikki sekaisin. Joten olen päättänyt olla turhia pingottamatta :D

Sukista tuli tosi kivat! Auringon paistetta sinnepäin!

 
At 5:09 pm , Blogger Ziina said...

meilläkin saa siivota vaikka kuinka ja lapset sekoittavat paikat samanlaisiksi alta aikayksikön. mä en jaksa enää yrittääkään pitää mitään hienoa järjestystä yllä...

 
At 6:15 pm , Blogger Kristel said...

Söpöt nuo sukat. :) Minullakin olisi Woolia jemmassa, pitäisiköhän katsoa onko minulla tuo numero... Tosin tuollaiset palmikkosukat varmaan osaisi tehdä suunnilleen ohjeettakin. Paljonko meni lankaa?

Sinulla sentään on pieniä tekosyitä, meillä kaaoksen saavat aikaiseksi kyllä aikuiset. ;) Nea-neiti on vielä niin pieni ettei kamalasti kaaostele.

 
At 9:36 pm , Blogger Kati E said...

Hmmm... Sun mies otti ja järjesti kaaoksen? Tai lapsi? Tai kotitonttu? :)

 
At 11:44 am , Blogger Terhi said...

Voi kun on suloiset sukat! Ja mikäs kaunis raitapeitto sieltä alta pilkottaa? :-)

 
At 7:41 pm , Blogger Ninni said...

Hei, erittäin tuttua tuo hurrikaanimeininki. Meilläkin sitä on jatkuvasti. Nuo 8-kuinen ja 2½-vuotias Mimosa- ja Luukashurrikaanit pitävät huolen siitä ettei täällä näytä turhan harmooniselta.

Riemastuttavaa, että päätit jättää palmikkökämmin! Se on tervehdyttävää kun päättää tietoisesti pidättäytyä perfektionismista edes joskus.

 
At 9:23 pm , Anonymous Anonymous said...

Hep! Olen se, joka on huudellut täydellisen palmikkoneuleen perään myös jo pitkään. Kiltti posteljoonisetä kantoi tänään luokseni hyvin lähelle täydellisyyttä pääsevän mallin: uuden Modan mallin:o 5. Lankoja ostamaan heti ensi viikolla... -niki

 
At 11:54 am , Blogger Lape said...

Kyllä se vaan niin on että meillä sotkee ihan minä vaan... järjestyksen taju on edelleen hukassa...??? ei ole edes koiraa jota voisi epäjärjestyksestä "syyttää"?

Langat on sentään omissa koloissaan ;) Joku vaan tuuppaa kaikki lehdet ja kirjat esille....????

tosin kun järjestelin/levittelin lankojani niin mies tuumasi että eikös noi yksittäiset kerät vois nakata roskiin ettei niistä mitään saa tehyksi, ja onko niitä oikeesti näin paljon....??? :D

 
At 1:51 pm , Blogger MysteryKnitter said...

Ymmärrän sen hurrikaanin. Palmikkkosukat ovat ihanat! Palmikkokämmistä en voi sanoa mitään. Just keep knitting.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home