Monday, March 07, 2005

Mökkihöperyyttä

Kulmatilkuista suunnittelemani peitto ei ole vielä edes valmiina, kun olen jo ehtinyt ihastua uuteen tilkkumalliin. Inspiraation lähteenä toimi jälleen kerran suosikkiblogini. Löydätte ihania log cabin -tekniikalla neulottuja tilkkuja helmikuun 14. päivän viestistä.

Log cabin
Hirsimökkitilkku

Log cabin- eli hirsimökkitilkku (oma käännös, hehheh!) on varsin yksinkertainen toteuttaa. Mason-Dixonin sivuilla, kuvien alla, on erittäin helposti seurattava ohje, ja toisen ohjeen löysin täältä. Alun perin tarkoitukseni oli tehdä mökkitilkuistani 20 x 20 cm:n kokoisia Vaaka-tilkkuja, mutta mökkihöperyys vei mukanaan enkä pystynyt lopettamaan. Tilkku on nyt noin 30 x 30 cm, ja näyttää siltä, että yhdestä tilkusta kasvaa kokonainen peitto.

3 Comments:

At 2:16 pm , Blogger Villapallo said...

Ihana tilkun malli! Itsekin aloin tuosta innostua kun eksyin ohjesivulle jota suosittelit! Ja siellähän oli hyviä vinkkejä siitäkin miten värejä voi sitten asetella vierekkäin, siis tilkkuja, jos ne on samanlailla väritettyjä.

 
At 5:42 pm , Blogger Susanna said...

todella kaunista! Olet kyllä kerrassaan mahdottoman taitava!

 
At 10:33 am , Blogger Hanna said...

Mä myös käyn tasaisin väliajoin ihastelemassa aikaansaannoksia, noi palmikkoneuleet ai et on upeita. Ja yhdyn susannan kommentiin olet kerrassan mahdottoman taitava.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home