Saturday, March 05, 2005

Suosikkipeittojen kavalkadi

Viime päivinä masennus on jäytänyt luita ja ytimiä niin voimakkaasti, etten ole saanut mitään uutta aikaiseksi. Päätin kuitenkin piristää teitä (ja itseäni) esittelemällä suosikkipeittoni. Tässä ne tulevat.

Peitto nro 4
4. tilkkupeitto
Puikot: 4
Lanka: Novita 7 veljestä


Tämä kaunokainen on tilkkupeitto nro 4. Sisko sai minut innostumaan säännöllisistä kuvioista. Värejä en pahemmin suunnitellut, mutta aivan vahingossa peitosta tuli varsin sointuva luomus.

Peitto nro 5
5. tilkkupeitto
Puikot: 4
Lanka: Novita 7 veljestä sekä kasa epämääräisiä nimettömiä lankoja


Viidennen tilkkupeiton ajan jaksoin vielä intoutua kuvioimaan. Innostuin jopa sommittelemaan värejä. Tämä oli pitkään kaikista rakkain peittoni.

Peitto 9
9. tilkkupeitto
Puikot: 4
Lanka: Novita 7 veljestä


Tilkkupeitto numero yhdeksän on neulottu vain ja ainoastaan jämälangoista. Tätä psykedeelistä väri-iloittelua ei kerta kaikkiaan voi olla rakastamatta. Tästä peitosta tuli monien ystävieni suosikki. Itsekin pidän siitä kovasti, mutta...

Peitto 14
14. tilkkupeitto
Puikot: 5
Lanka: Novita Nalle, Novita Wool, Gjestal Baby Ull, Sandnes Sisu sekä epämääräinen läjä nimettömiä lahjoitettuja lankoja

...tilkkupeitto numero neljätoista taitaa sittenkin olla se kaikkein rakkain.

Lopuksi vielä valtavan suuri kiitoshalaus Katille! Postipoika toi pari päivää sitten ison paketin, joka oli täynnä lankaa! Ihania pieniä jämäkeriä Woolia ja Nallea ja Floricaa ja 7 veljestä ja vaikka mitä. Olin ihan äimän käkenä, kun näin sen lankapaljouden. Siitähän tulee varmasti kokonainen peitto. *liikutuksen kyyneliä* Kiitos!

6 Comments:

At 10:38 am , Blogger Kristel said...

*halaus* Jaksamista! Toivottavasti paha kausi menee pian ohi, ja tulee parempi vaihe.

Peittosi ovat tosi kauniita, olen edelleen sitä mieltä että noista saisi taidenäyttelyn...

 
At 12:38 pm , Blogger Siniset Silmukat said...

Peittojen kavalkadi on mykistävä ja henkeä salpaava! Olen samaa mieltä Kristelin kanssa tuosta taidenäyttely- ideasta.
Toivon myös sinulle jaksamista koko sydämestäni.

 
At 8:02 pm , Blogger Kati E said...

Laitanpa tännekin vielä. Kiva, että pidit paketin sisällöstä. :) Ja mieheni oli taas aika iloinen kun taloudestamme poistui lankaa... ;) Odotan innolla mitä keksit niistä jämäkeristä.

 
At 10:05 pm , Anonymous Anonymous said...

Hei! Tuosta graafisen näköisestä tilkkupeitosta tulivat mieleeni nostalgiset muistot sakura-väreistä kouluajoilta. Ihan kuin tuo peitto olisi piirretty niillä. :o) T:KirsiJ ps:tässä työn alla tilkkua...

 
At 2:00 pm , Anonymous Anonymous said...

hei!

olen myös ihan maassa... kiitos kivoista kuvista! siitä on piiiiiitkä aika kun viimeksi kudoin, ja sain pienen inspiksen alkaa taas. voimia sulle.

 
At 1:56 pm , Blogger MeMoiJa said...

I cannot stand how gorgeous your blankets are. Particularly the diagonally knit versions. Do you wait till you have enough left over yarn in the appropriate colours, or do you set out to make them just that? And why do you knit so many throws/blankets?!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home